Почетна Тагови Delta Air Lines

Таг: Delta Air Lines

За неколку години нема да ни требаат пасоши – за идентификација...

0
При одење на аеродром во иднина нема да се мислиме дали сме го заборавиле пасошот или не затоа што воопшто нема да ни требаат...