Почетна Тагови Dialect-o-maten

Таг: Dialect-o-maten

Платете шише „кока-кола“ со дијалекти

0
Луѓето кои живеат во една земја и го зборуваат истиот јазик не ги говорат сите зборови исто. Локалните дијалекти од една страна на земјата...