Почетна Тагови Diesel Wynwood

Таг: Diesel Wynwood

Diesel направи маички со кратки ракави кои чинат 5 милиони долари

0
Инвеститорите во луксузни станови во Америка осмислуваат различни тактики за продажба на становите за да ја победат конкуренцијата. Така, некои од нив нудеа приватен...