Почетна Тагови Digital Agenda Vienna

Таг: Digital Agenda Vienna

Виена станува дигитална престолнина на Европа

0
Мајкл Лудвиг, градоначалник на Виена и Питер Банке, градски пратеник за економија и дигитализација, на Техничкиот универзитет во Виена ги претставија плановите за наредниот...