Почетна Тагови Discover Ohrid

Таг: Discover Ohrid

Знаменитостите и атракциите на Охрид на првата мобилна апликација „Discover Ohrid“

0
Центарот за интегриран развој Охрид – ЦИРО, со поддршка на Германското друштво за меѓународна соработка ГИЗ ја креира првата туристичка мобилна апликација „Discover Ohrid“. Проектот...