Почетна Тагови Emma X3

Таг: Emma X3

Офроуд инвалидска количка им овозможува на хендикепираните лица да ја истражуваат...

0
Оваа инвалидска количка е специјално направена да биде офроуд, односно да се користи на нерамен терен, козји патеки... Количката Emma X3 на компанијата Extreme...