Почетна Тагови Farewell

Таг: Farewell

Поради страв од корона вирусот, се повеќе Британци ги пишуваат своите...

0
Информациите за зголемена побарувачка на некои услуги и најавата за нови вработувања звучат позитивно во време кога слушаме само за масовни откази и банкроти...

Tip of the week: Збогување со колега кој си оди од...

0
„Tip of the Week“ се авторски текстови што се објавуваат секој четврток и обработуваат теми од секојдневниот живот коишто помогат да го подобрите вашето...