Почетна Тагови GEFF

Таг: GEFF

Кредити на Прокредит банка и ЕБОР за енергетска ефикасност со можност...

0
Со поддршка од 1 милион евра од Европската банка за обнова и развој (ЕБОР), Прокредит банка АД Скопје почна со понуда на кредити за поттикнување на...

EBRD презентира калкулатор за заштеда на енергија и пари во Македонија...

0
Денес низ целиот свет се одбележува светскиот ден на енергетската ефикасност. Климатските промени и загадувањето на воздухот влијаат секојдневно врз нашето здравје и живот....

Пласирани 450,000 ЕУР кредити за енергетска ефикасност преку GEFF – Програмата...

0
Програмата  за финансирање на енергетска ефикасност – GEFF денес ги презентираше првите резултати за Македонија. Пласирани 450,000 ЕУР кредити само за неколку месеци. Програмата  за...