Почетна Тагови #HashCode

Таг: #HashCode

Македонскиот тим на Netcetera се квалификуваше за финалето на Google #HashCode...

0
Неодамна се одржа светскот натпревар во програмирање #HashCode на Google. Во настанот беше вклучен и македонскиот #HashCode хаб кој се наоѓа во во просториите...