4.8 C
Skopje
четврток, јануари 27, 2022
Почетна Тагови HR

Таг: HR

Илијанчо Гаговски: Со нашиот софтвер ќе ги задржите најдобрите вработени...

Секој успешен менаџер знае дека вредниот и квалификуван работник е најголемиот капитал на неговата компанија. Еден од најголемите предизвици и на најуспешните...

Стипендии во вредност од 1.600 евра за HR Академија од Clear...

 Повикот за стипендии за есенската генерација за 2017/2018 година за HR Академијата е отворен. Доделуваме две целосни и четири делумни стипендии. Вредноста на целосните...

НАЈПОПУЛАРНИ