Почетна Тагови Hywind Scotland

Таг: Hywind Scotland

Почна со работа првата пловечка фарма на ветар во светот

0
Пет масивни турбини на ветар во морето во близина на Шкотска почнаа да испраќаат енергија во електричната мрежа. Statoil, норвешка електродистрибутивна компанија, неколку години...