Почетна Тагови Lazareth LMV 496 La Moto Volante

Таг: Lazareth LMV 496 La Moto Volante

Овој моторцикл може да се трансформира во летачко возило

0
Lazareth LMV 496 La Moto Volante е првиот моторцикл во светот кој може од копнен моторцикл да се трансформира во летачко возило. За разлика...