Почетна Тагови Lean In

Таг: Lean In

#ИновативностЧита: Lean In – поучна книга од Шерил Сендберг, оперативен директор...

0
Компанијата Facebook не би била тоа што е, доколку сите бизнис операции во позадина не ги менаџираше инспиративната Шерил Сендберг, главната оперативна директорка на...