Почетна Тагови LEAP Summit

Таг: LEAP Summit

Како да го заработите првиот милион? Дознајте на конференцијата LEAP

0
Третото издание на LEAP Summit ќе се одржи од 15 до 17 март во Конгресниот центар во Загреб на дури 5 сцени. На конференцијата...