Почетна Тагови Learnbonds

Таг: Learnbonds

Десетте најбогати луѓе во светот се побогати од 85 најсиромашни држави...

0
Ново истражување на компанијата Learnbonds ќе фрли нова светлина на јазот меѓу богатите и сиромашните во светот. Имено, истражувањето покажа дека десетте најбогати луѓе...