Почетна Тагови Leda

Таг: Leda

Хрватска компанија ќе ги „опаметува“ градовите со своето иновативно осветлување

0
Етаблираната хрватска компанија Omega software одлучи да го прошири своето делување од софтвер на хардвер, и тоа во т.н. сегмент на паметни градови како резултат на...