Почетна Тагови Let’s Do It! World

Таг: Let’s Do It! World

Microsoft се придружи на глобалното движење за чистење на планетата Let’s...

0
Компанијата Microsoft се приклучи на глобалното движење Let's Do It! World во акцијата за отстранување на отпадот која ќе биде организирана на 15 септември...