Почетна Тагови Limo-Jet

Таг: Limo-Jet

ВИДЕО: Ова е Limo-Jet, првата авион-лимузина во светот

0
Ова е Limo-Jet, првата и единствена авион-лимузина во светот. Станува збор за авион претворен во целосно функционална лимузина. Телото на лимузината е од авион...