Почетна Тагови Love Magenta

Таг: Love Magenta

Љубов во време на смартфони: како влијае технологијата на вашата врска?

0
Дали некогаш сте помислиле дека вашиот партнер повеќе време поминува со мобилниот телефон отколку со вас? Дали некогаш чувствувате како партнерот да ве изневерува со  телефонот?...