15 C
Skopje
петок, мај 29, 2020
Почетна Тагови LRCP

Таг: LRCP

Промоција на резултатите од потпроектите на винарските визби„Попова Кула“ и „Лазар“поддржани...

Денес, со традиционално закројување на лозјата по повод празникот Свети Трифун, винарските визби „Попова Кула“ од Демир Капија и „Лазар“ од Неготино...

Центарот за одржлив развој Алка развива веб платформа за промоција на...

Разговараше – Верица Јорданова „Онлајн маркетинг и комуникации за одржлив развој на руралниот туризам во Северна Македонија“ е потпроект...

Oдлична инспирација: Одбери ново ВЕЛО доживување

Каде ќе возиме утре? Да се качиме на врвот на Водно и да се спуштиме оф-роуд до Долно Соње, па да одиме...

Со средства од Светска банка во Берово ќе се развива планинскиот...

Берово е единствената општина од регионот која доби европски пари за развој на туризмот. Благодарение на ангажманот на здружението „Малешевска корија“ која...

НАЈПОПУЛАРНИ