Почетна Тагови Mainichi Shimbunsha

Таг: Mainichi Shimbunsha

Ова е „најзелениот“ весник во светот – откако ќе го прочитате...

0
Во Јапонија еден од најпознатите издавачи на дневни весници направи 100% одржлив весник. Доколку го посадите весникот, ќе процвета. Јапонија уште еднаш покажува колку...