Почетна Тагови Make a Change

Таг: Make a Change

Бали поставува иновативни бариери во реките за отпадот да не стигне...

0
Бали поставува иновативни бариери за ѓубре во реките. Тие бариери имаат за цел да го ловат пластичниот отпад, односно пластичните кеси, пластичните чаши и...