Почетна Тагови Make Fashion Circular

Таг: Make Fashion Circular

Њујорк презеде иновативни мерки за справување со отпадот од облека

0
Њујорк има иновативен план за борба со фрлањето облека. За да спречи старата облека да не заврши на депонија, градот стартуваше акција со која...