Почетна Тагови MamaRoo

Таг: mamaRoo

Столче за бебиња ги имитира движењата на рацете на родителите

0
mamaRoo  е столче/седиште за бебиња на компанијата 4Moms кое ги имитира природните движења на рацете на родителите кога ги нишкаат. Сите знаете колку е тешко да...