Почетна Тагови Mamforce

Таг: Mamforce

Признанија за одговорен бизнис и за Mamforce Standard за македонските компании

0
На Денот на одговорни бизниси што денес се одржа во Меморијалниот центар на холокаустот на Евреите им беше оддадено признание за посветеност на унапредувањето...

Компаниите грижливи за балансот меѓу приватниот и професионалниот живот се за...

0
Во интервју со Диана Кобас Дешковиќ, иницијаторка на проектот MAMFORCE и авторката на MAMFORCE стандардот зборуваме за големото значење и влијание кое приватниот живот...