Почетна Тагови Marina Tex

Таг: Marina Tex

Британска студентка создаде биопластика која се распаѓа за само 6 недели

0
Британска студентка создаде биопластика која се распаѓа за само 6 недели. Пластиката е направена од отпадоци од риби, односно од крлушки и од алги....