Почетна Тагови Mirror

Таг: Mirror

Интерактивното паметно огледало Mirror ќе биде вашиот личен тренер

0
Можеби некои мислат дека веќе има доволно онлајн часови по фитнес и со личен тренер, но еден стартап има идеја за нешто сосема поинакво. Mirror...