Почетна Тагови Model3

Таг: Model3

Новитe автомобили на Tesla ќе разговараат со минувачите

0
Откако постојат автомобилите не можат директно да комуницираат со пешаците и минувачите, ако се исклучи свирењето кога некој ќе се испречи на патот. Но,...