Почетна Тагови Moja.croatia.mk

Таг: moja.croatia.mk

Светските трендови и дигиталната технологија брзо навлегуваат и на македонскиот осигурителен...

0
Гоце Вангеловски, генерален директор на Кроација осигурување – друштво за неживотно осигурување Скопје, во интервју за Иновативност открива детали за најновата платформа на компанијата,...