Почетна Тагови Natwest

Таг: Natwest

Дебитна картичка со вграден скенер за отпечаток на прст почнува да...

0
Британската банка Natwest во април ќе почне да тестира нова NFC картичка за плаќање која има вграден сензор за отпечатоци на прст. Картичката ќе...