Почетна Тагови NIR

Таг: NIR

Технологија за анализа на квалитетот на сточната храна за прв пат...

0
Во Битола се одржа првата од циклус обуките за анализа на квалитетот на сточната храна со користење на NIR (Near Infrared Spectroscopy) уреди. Овие...