Почетна Тагови Numi

Таг: Numi

Паметна бања од иднината во која ќе можете да разговарате со...

0
Паметните домови се вистински тренд, но што е со паметните бањи? Компанијата Kohler сака паметните бањи да станат тренд во иднина.  Kohler произедува производи...