Почетна Тагови O2

Таг: O2

O2 пушти 5G во тринаесет британски градови на Нова година

0
O2  пушти 5G во 13 нови градови на последниот ден од 2019 година и ја оствари својата цел оваа мрежа од новата генерација да...