Почетна Тагови Ocean Cleanup Project

Таг: Ocean Cleanup Project

Системот за чистење на отпадот од океаните Ocean Cleanup е готов...

0
По повеќе од пет години развој, дојде моментот на вистината за проектот Ocean Cleanup Project. Членовите на тимот ги направија последните измени на првично...