Почетна Тагови Oslo Airport City

Таг: Oslo Airport City

Новиот аеродром во Осло ќе произведува доволно енергија за еден цел...

0
    Аеродромите не се секогаш познати по нивната енергетска ефикасност, но Норвешка ќе го смени тоа. Норвешките архитекти од  Haptic Architects и Nordic – Office...