Почетна Тагови Parker Solar Probe

Таг: Parker Solar Probe

НАСА ја направи најблиската фотографија од Сонцето

0
НАСА ја направи најблиската фотографија од Сонцето досега во обид да разбере како функционира ѕвездата. Сондата Parker Solar Probe се наоѓаше на околу 27,1...