Почетна Тагови Pinterest

Таг: Pinterest

Microsoft го купува Pinterest?

0
Microsoft неодамна попушти пред барањата на Pinterest да му ги преземе бизнисите во зделка вредна 51 милијарди долари, пренесува Financial Times. Моментално нема преговори...

Pinterest излегува на берза – вредноста е проценета на 12 милијарди...

0
Социјалната мрежа Pinterest за својата јавна иницијална понуда одреди почетна цена од 15 до 17 долари по акција, што значи дека вредноста на компанијата...

Pinterest излегува на берза

0
Pinterest излегува на берза. Wall Street Journal пишува дека платформата ги предала документите во Комисијата за хартии од вредност и берзи за ИПО (иницијална...