-6 C
Skopje
четврток, јануари 21, 2021
Почетна Тагови Pitch.Match.Grow

Таг: Pitch.Match.Grow

Драган Давитков: Успешните стартап приказни – поттик за заемна соработка

PwC и Македонска берза организираат стартап конференција Pitch. Match. Grow. што ќе се одржи на 26 и 27 февруари, во хотел Мериот,...

Првата стартап конференција Pitch. Match. Grow. на 26 и 27 февруари...

PwC и Македонска берза организираат стартап конференција Pitch.Match.Grow. што ќе се одржи на 26 и 27 февруари, во хотел Мериот, Скопје....

НАЈПОПУЛАРНИ