Почетна Тагови PomaBrush

Таг: PomaBrush

Електрична четка за миење заби треба да се полни само три...

0
Ова е PomaBrush, моќна силиконска електрична четка за заби. Откако ќе ја употребите и нежно ќе ги исчистите забите, ја враќате четката во нејзината...