Почетна Тагови ProAir Digihaler

Таг: ProAir Digihaler

ProAir Digihaler е првиот паметен паметен инхалатор во светот

0
Американската агенција за храна и лекови даде зелено светло за продажбата и употребата на Дигиталниот инхалатор ProAir Digihaler. Инхалаторот доаѓа со сензори кои следат...