Почетна Тагови QTM052

Таг: QTM052

Qualcomm ја претстави првата 5G антена за мобилни телефони во светот

0
За да може мрежата 5G да функционира на мобилните уреди потребни се многу компоненти, меѓу кои нови модеми и нов хардвер за вмрежување. Компанијата...