Почетна Тагови RheEnergize

Таг: rheEnergize

Иновативна технологија ќе ги претвори ридовите во Велика Британија во џиновски...

0
Компанијата RheEnergize создаде систем кој ридовите во Обединетото Кралство ќе ги претвори во вистински џиновски батерии. Нивниот систем функционира така што посебна течност...