Почетна Тагови Ripley

Таг: Ripley

Капсулата на SpaceX успешно ја заврши мисијата и слета во Атлантскиот...

0
Капсулата Dragon на SpaceX успешно ја заврши својата мисија до Меѓународната вселенска станцица и совршено слета во Атлантскиот Океан. Малку поцрнетата, но инаку неоштетена...