Почетна Тагови Samsung Research

Таг: Samsung Research

Samsung отвора глобални центри за вештачка интелигенција во Велика Британија, Кана...

0
Samsung Research, напредниот центар за истражување и развој на компанијата Samsung Electronics SET, најави отворање на три нови центри за вештачка интелигенција во Кембриџ,...