Почетна Тагови Solveo

Таг: Solveo

Охридска банка Сосиете Женерал и Солвео ќе креираат мобилна банка од...

0
Напредокот на технологијата постојано укажува дека е потребно да се следат промените кои се неизбежни во сите области, особено кога станува збор за финансиите....

Ова се наградените решенија од креативниот маратон „Smart cities: Rethinking how...

0
Овој викенд во Младинскиот Културен Центар се одржа Rethink креативниот маратон на тема „Smart cities: Rethinking how the city works and lives” организиран од...

Над 90 млади луѓе развиваат решенија за паметни градови на ReThink...

0
Овој викенд од 11 до 13 мај, Solveo го организира ReThink креативниот маратон на тема Rethinking how the city works and lives, кој има за...

„Солвео“ бара smart city решенија од младите визионери за подобро Скопје!

0
Концептот на Smart Cities е еден од трендовите на иднината кој претставува спој на продукти и информации од различни области на секојдневниот живот поврзани...