Почетна Тагови WebAuthn

Таг: WebAuthn

Заборавете на лозинките, пристигна нов начин на заштита на идентитетот на...

0
За сите кои знаат колку е битна безбедноста на сметките и профилите онлајн, а не можат да ги запаметат сите свои лозинки, доаѓа помош....