Почетна Тагови Zackees

Таг: Zackees

Ракавици кои даваат сообраќајни сигнали

0
Кога возите велосипед малку е потешко давањето сообраќајни сигнали затоа што не станува збор за моторно возило како што е автомобилот со сета потребна...

Ракавици за велосипедисти со ЛЕД сигнали покажуваат дали вртите

0
Zackees ракавиците кои покажуваат ЛЕД сигнали се најубавиот гаџет за велосипедисти. Ракавиците се уникатна комбинација на мода и технологија и имаат посебни ЛЕД светла...