7.8 C
Skopje
понеделник, февруари 17, 2020

Човечка експертиза. Со брзина на машина. Обезбедете го вашиот бизнис со Kaspersky Lab денес!

Kabtel desktop

 

Бидејќи 69% од претпријатијата сметаат дека заштитата на податоците е нивниот најважен предизвик за cyber безбедност, сега е најсоодветен момент да ја подобрите вашата безбедност со дополнителни слоеви на заштита.

Kaspersky Endpoint Security е базиран на технологија со имплементирана вештачка интелегенција со седум слоеви на заштита во единствено, интегрирано решение, кое на вашиот бизнис му обезбедува заштита од секаков вид на закани и тоа по цена која можете да си ја дозволите.

Осигурајте го вашиот бизнис во целост, со проширена заштита од софтверски експлоатирања, ransomware и други напредни закани. Заштитете го вашиот систем со енкрипција, лесно и брзо контролирајте ја безбедноста на вашите компјутери од централна локација, без разлика дали станува збор за виртуелни, физички машини или мобилни уреди. Содржина на пакетот: анти-малициозен софтвер, заштитен ѕид, безбедност на облак, KSN, контрола на апликацијата, бела листа, веб контрола, контрола на уредот, заштита на датотечниот сервер, управување со мобилни уреди, мобилна крајна точка, енкрипција, системска конфигурација, контрола на пристапот до мрежа, управување…

Kaspersky Endpoint Security Business Advanced нуди напредни алатки за безбедност и заштита на податоци што ви се потребни.

  • Зголемување на стапката на откривање и намалување на времетраењето на автоматизираните рутинските задачи, со повеќе преостанато времe да се фокусирате на други ИТ барања.
  • Проширена заштита со моќна интегрирана енкрипција, управување со закрпи и автоматско распоредување на софтвер.
  • Минимално нарушување во текот на миграцијата, минимално влијание врз континуитетот на бизнисот.
  • Kaspersky Lab е селектиран од страна на клиентите на Gartner Peer Insights меѓу најдобрите софтвери за безбедност и Endpoint заштита во 2018 година – втора година редум.

Искусете ја моќта на човечката експертиза со брзина на машина.  Дознајте повеќе за тоа како Kaspersky Endpoint Security може да му користи на вашиот бизнис.

Иднината на сајбер-безбедноста е тука. Достапна за секого. Побарајте го Kaspersky Endpoint Security во Кабтел , 02/3103-230, kaspersky@kabtel.mk.

Сподели!
  •  
  •  

НАЈПОПУЛАРНИ

Сподели!
  •  
  •