-0.5 C
Skopje
вторник, февруари 25, 2020

InnoCafe

Kabtel desktop

Во следните пет месеци на Inno Café настаните ќе се дружиме во Скопје, Штип, Тетово и Битола. На овие настани преку заедничко дружење и неформална презентација ќе се запознаеме со иновативни, научни и технолошки успешни проекти кои ги прават поединци или компании/институции во нашата земја. Овие настани тие ќе ни помогнат да се запознаеме, вмрежиме и инспирираме за нови заеднички иницијативи!

Сподели!
  •  
  •  

НАЈПОПУЛАРНИ

Сподели!
  •  
  •