Горјан Јовановски и Aлександар од Smircle го преобразат начинот на примање и давање помош

- Advertisement -

Во првото реално шоу за претприемачи “The Founder Games powered by HalkBank”, каде што технологијата и хуманоста се спојуваат за да создадат позитивни промени, комбинацијата на Горјан Јовановски и Александар со Smircle се истакнува како бисер за надеж. Горјан, познат по својот еко-активизам и технолошки иновации со AirCare и EarthCare.ai, а Александар како пионер со својот стартап Smircle  во реинвентирањето на хуманитарното донирање, заедно ветуваат да го преобразат начинот на кој луѓето даваат и примаат помош.

За Горјан Јовановски

- Advertisement -

Горјан Јовановски не е само угледен еко-активист и иноватор, туку и визионер кој го добил признанието на Forbes, WIRED и ОН. Со над 1 милион преземања на апликацијата AirCare и повеќе од 20 награди, вклучително и од ОН и Претседателот на Македонија, Горјан е водечка фигура во искористувањето на еколошките податоци за глобални и бизнис придобивки. Неговата филозофија, “Давам сè од себе за да го направам светот подобро место за идните генерации, бидејќи сите имаме ограничено време на оваа планета”, е водилка во сè што прави.  

За Smircle

- Advertisement -

Smircle е иновација во светот на хуманитарното донирање, со мисија да го направи процесот повеќе ангажирачки и ефикасен. Оваа платформа овозможува донирање на услуги, време или учество во лотарија за максимален импакт, прекинувајќи го циклусот на неефикасност и недостаток на транспарентност во донирањата. Smircle ветува револуција во начинот на кој луѓето се поврзуваат со причините кои ги грижат.

Спојувањето на Визија и Иновација

- Advertisement -

Изборот на Горјан Јовановски како ментор за Smircle во “The Founder Games powered by HalkBank” е природен одбор кој ги спојува неговата страст кон подобрување на светот и неговото искуство во водењето на тимови кон успех, како што се 10 тимови кои ги водел во светски познатиот Booking.com. Неговата способност да види потенцијал и да инспирира иновација е клучна за да им помогне на основачите на Smircle да ги реализираат своите амбиции и да ги претворат во дејство.

Патот Кон Промена

Со Горјан на чело, Smircle е подготвен да ги прифати предизвиците и да ги искористи можностите што ги нуди “The Founder Games powered by HalkBank”. Оваа комбинација не само што ветува да ги надмине очекувањата, туку и да постави нови стандарди во филантропијата и технологијата.

Следете го патувањето на Горјан Јовановски и Smircle во “The Founder Games” и бидете дел од нивната мисија за револуционирање на хуманитарното донирање. Ова е вашата шанса да видите како правилното менторство и иновативниот пристап можат да создадат значајни промени во начинот на кој даваме и примаме помош.

За “The Founder Games powered by HalkBank”

“The Founder Games powered by HalkBank” е место каде што претприемачите и иноваторите се натпреваруваат, учат и растат заедно, со цел да откријат следната генерација на бизнис лидери. Ова шоу е катализатор за иновации и успех, нудејќи платформа за стартапите да ги остварат своите соништа во реалност.

Сподели!
- Advertisement -